Lasri Coaching

Diensten

Premium Coaching

Uw zorgen in goede, vertrouwde handen.

Lasri Coaching biedt coaching en begeleiding aan mensen die zonder deze ondersteuning geen stappen in hun persoonlijke ontwikkeling kunnen zetten. Ze ervaren belemmeringen op diverse levensgebieden. De coaching is bedoeld om de klant “handvatten” te geven waarmee hij zelf kan werken aan zijn toekomst. Na de begeleiding is hij zelf in staat om de vertaling naar de dagelijkse praktijk te maken.

In de loop der jaren zijn veel goedwerkende contacten opgebouwd met diverse contractpartners, zoals GGZ- instellingen, jeugdhulpverlening, veiligheidshuis, reclassering, gemeente, woningbouwvereniging, enz. Met deze partners deel ik een zorgvisie waarbij wordt uitgegaan van een integrale aanpak voor problemen. Gezamenlijk voelen wij ons verantwoordelijk voor een goed aanbod qua zorg zodat de cliënt ondanks alle veranderingen en bezuinigingen goed kan worden geholpen. De begeleiding is dan ook gericht op het vergroten van de zelfredzaamheid van de cliënt op meerdere levensgebieden.

IMG_2514-82
IMG_2188-19

Lasri trance healing consulten coaching trajecten premium massages

1-op-1 premium coaching

Als ik het kan,

Kunt u het ook!

IMG_2517-83
IMG_2547-94
IMG_2532-88

Samen bepalen we het traject

Neem direct contact op

Iedereen kan een beroep doen op Lasri Coaching & Begeleiding. Iemand die graag begeleiding wil, kan zichzelf aanmelden voor een kennismakingsgesprek.