Lasri Coaching

Over mij

IMG_2244-27
IMG_2313-37
IMG_2122-13

Leila lasri

Zonder passie, geen resultaat

Lasri Coaching is het resultaat van jarenlange ervaring en met passie voor de mens als individu en de behaalde resultaten. Haar onuitputtelijke enthousiasme gecombineerd met deskundigheid, een persoonlijke benadering en een informele sfeer maakt Lasri Coaching een unieke speler in de huidige maatschappij. Mede door haar diversiteit in sport, welzijn en coaching ondersteunt en adviseert zij cliënten middels 1-op-1 trajecten. Haar doorzettingsvermogen, nieuwsgierigheid en passie zorgt ervoor dat zij nooit stilstaat. Door deelname aan verschillende cursussen en workshops, verdiept zij haar kennis als coach continue.

Ik zal mezelf even voorstellen

Mijn Naam is Leila Lasri, geboren in Casablanca, 1977. Vroeger als klein, gevoelig meisje kon ik mensen aanvoelen en lezen. Op driejarige leeftijd ben ik uit Marokko naar Nederland gekomen. Dit was een heel pijnlijke en angstaanjagende reis. Je vertrouwde omgeving verandert, bekende vertrouwde gezichten vallen weg. Emoties als angst, ontroering, gemis van het bekende en vertrouwde namen de overhand. We zijn met vijf prachtige meiden waarvan ik de middelste ben. Ik koester mijn mannelijke energie, aangezien ik geen broer heb. Op mijn dertienjarige leeftijd kregen wij op vakantie een zwaar auto-ongeluk, “mijn bewuste ik” werd meer aangezet. Mijn sterk ontwikkelde kant is toch doorzettingsvermogen, durf en discipline. Spiritualiteit is een rode draad door mijn leven. Van jongs af aan heb ik interesse in onder andere diverse levensbeschouwingen, oude beschavingen, astrologie, edelstenen, the law of attraction, meditatie, yoga en Duhra. Spiritualiteit betekent voor mij een ontdekkingsreis naar balans en innerlijke kracht. Daarnaast leidt dit pad tot persoonlijke groei, ontwikkeling en stimuleert het mij om meer te leven vanuit mijn hart. Ja tegen het leven zeggen, om te mogen leren, ontwikkelen, manifesteren en bewust worden dat het leven kort kan zijn.

Mijn zielsmissie

Ik begeleid mensen om zichzelf te ontdekken en te ontwikkelen. Gezond(er) en vitaler te worden, lichamelijk maar ook op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau om zodoende de balans en harmonie zoveel mogelijk te optimaliseren. Mijn streven is om mijn cliënten te laten ervaren hoe (genees)krachtig zij zelf zijn en hoe te leren afstemmen op de voor hen juiste energieën cq. frequenties.
Het lichaam vertelt veel over bewuste en onbewuste blokkades. Middels diverse krachtige werkvormen in combinatie met mijn hoog gevoeligheid ben ik in staat om de taal van het lichaam te verstaan, te behandelen en een advies op maat te geven.
Ik geloof sterk in een open, eerlijke en transparante communicatie vanuit gelijkwaardigheid om zo vanuit een optimaal mogelijke verbinding te behandelen, coaching en training te geven. De beste en meest efficiënte behandeling creëer je samen, de mooiste training ontstaat vanuit een mooie en open groepsenergie.

Greep uit behaalde opleidingen

Mediumschap & Trance Healing III medium- en healing therapeut

Master Practitioner opleiding Neuro-Linguïstisch Programmeren

Sport massage cursus (NGS) Erkend

Lasri

Missie & visie

Lasri Coaching heeft een duidelijke visie als het gaat om zorg: cliënten hebben recht op zorg die van goede kwaliteit, effectief en laagdrempelig is. Geen wachtlijsten, een gezonde doorstroom en vooral maatwerk. Bij Lasri Coaching gaat u niet op in de massa, maar wordt uw eigen inbreng gerespecteerd. Het streven is een samenwerking met de cliënt waarin openheid, integriteit, betrouwbaarheid en wederzijds respect belangrijke waarden zijn. Hier staan niet de beperkingen, maar de mogelijkheden centraal. Doordat er een flexibele instelling is, anticipeert Lasri Coaching zo goed mogelijk op uw hulpvragen. Zorg laat zich slechts gedeeltelijk plannen

Samen bepalen we het traject

Neem direct contact op

Iedereen kan een beroep doen op Lasri Coaching & Begeleiding. Iemand die graag begeleiding wil, kan zichzelf aanmelden voor een kennismakingsgesprek.