Lasri Coaching

Premium massages

Lasri

Premium massages

Deelmassage of Sportmassage

Sportmassage is het toepassen van een complex van handgrepen op een ontbloot en ontspannen lichaamsdeel van een gezonde sportbeoefenaar. Het doel is om lichamelijke conditie te verbeteren, te bestendigen en /of eventuele nadelige gevolgen van de sport weg te nemen en daardoor deze zo min mogelijk te laten verbeteren.

Als je last hebt van vermoeide spieren, bijvoorbeeld door sport of andere lichamelijke inspanning, kan een deelmassage van de rug, benen, nek en schouders heel verlichtend zijn. De spierspanning wordt verlicht en de doorbloeding wordt bevorderd. Een deelmassage van de rug, nek en schouders duurt niet lang, maar werkt erg bevorderend tegen spierpijn.

Ontspanningsmassage of klassieke massage

Voel je jezelf wel eens uitgeblust of vermoeid? Heb je last van verkrampte en pijnlijke spieren na een zware werkweek? Dan is een klassieke ontspanningsmassage erg geschikt. Maar ook als je verder prima in je vel zit, kan een massage erg prettig zijn. Massage is kortom geschikt voor iedereen die zichzelf goed wil verzorgen.

Hotstone massage

Door Hotstone massage worden Geest, ziel en lichaam één. De werking is veelzijdig en weldadig. Het verbetert de spieren en het bottenstelsel. Het vermindert zenuwpijnen en je hormoonstelsel komt in balans. “Een enkele eeuwen oud ritueel met zijn oorsprong in de Aziatische landen als basis voor ontspannen en onthaasten in deze moderne tijd”. De geschiedenis bevestigt dat het therapeutische effect van warme stenen al duizenden jaren bekend is. De Indianenvolken van Amerika en de volkeren uit Azië werkten al meer dan duizend jaar met deze methodes om ziekten te genezen of je lichaam in balans te brengen. Er wordt op deze manier ook ingewerkt op alle gevoelens in jouw lichaam, zowel de geestelijke als lichamelijke, zodat deze ook weer in balans komen.

IMG_2217-23
IMG_2564-99
IMG_2198-22

Lasri biedt meer trance healing consulten coaching trajecten

1-op-1 premium coaching

Als ik het kan,

Kunt u het ook!

IMG_2517-83
IMG_2547-94
IMG_2532-88

Samen bepalen we het traject

Neem direct contact op

Iedereen kan een beroep doen op Lasri Coaching & Begeleiding. Iemand die graag begeleiding wil, kan zichzelf aanmelden voor een kennismakingsgesprek.