Lasri Coaching

Trance healing consulten

Lasri

Trance healing consulten

Wanneer je vast loopt in het leven of stress ervaart, bijvoorbeeld op het gebied van werk of relaties, maar jij geen psychische klachten ervaart, kunnen we via een spiritueel consult onderzoeken waar je precies tegen aanloopt. Als jij psychische klachten ervaart adviseer ik dit te bespreken met jouw huisarts. Deze kan je doorverwijzen voor de juiste hulp.

Hoe ziet een spiritueel consult eruit?

We maken kort kennis en jij geeft aan waar je tegen aanloopt of wat jouw vragen zijn. Daarnaast ga ik invoelen wat er mogelijk (on)bewust speelt. We werken met jouw ziel en gidsen. We kunnen bijvoorbeeld onderzoeken waar bepaalde angsten vandaan komen. Of waarom het nemen van een bepaalde beslissing niet lukt. Dit kan in de jeugd zijn ontstaan of in vorige levens. Dan pakken we de emotionele en mentale blokkades aan. Regelmatig geef ik ook healing op de chakra’s, omdat er vaak blokkades zijn. Daarnaast maak ik gebruik van edelstenen, mijn handen, lichaamswerk, klankschalen, drum en rainstick om te helen met behulp van mijn gidsen. Hiernaast gebruik ik orakel- en/of engelenkaarten voor meer verdieping of een boodschap die jij mee naar huis mag nemen om eventueel verder mee aan de slag te gaan.

Counseling en coaching

In heldere gesprekken met aandacht voor gevoelens en overtuigingen worden patronen zichtbaar en kunnen levensthema’s dieper helen. Hierdoor ga je steeds meer vanuit werkelijke creativiteit functioneren. Je eigen unieke gebruik van je kwaliteiten wordt uitgedaagd en begeleid.

IMG_2313-37
IMG_2602-110
IMG_2059-5

Lasri biedt meer coaching trajecten premium massages

1-op-1 premium coaching

Als ik het kan,

Kunt u het ook!

IMG_2517-83
IMG_2547-94
IMG_2532-88

Samen bepalen we het traject

Neem direct contact op

Iedereen kan een beroep doen op Lasri Coaching & Begeleiding. Iemand die graag begeleiding wil, kan zichzelf aanmelden voor een kennismakingsgesprek.