Lasri Coaching

Coaching trajecten

Lasri

Coaching trajecten

Tijdens een coachingstraject wordt in kaart gebracht op welke levensgebieden jij vastloopt en zal ik op maat een persoonlijk coachingstraject ontwikkelen. Veel voorkomende doelen binnen coachingstrajecten zijn het vinden van een balans tussen alle onderdelen van ons drukke bestaan; werk, opleiding, sporten, sociaal leven, hobby’s etc.

Het coachingstraject bevat elementen uit zowel spirituele consulten als uit bijvoorbeeld leren om meer te leven vanuit je hart en te vertrouwen vanuit jouw intuïtie in plaats van het nemen van uitsluitend rationele beslissingen. Samen met jou gaan we kijken hoe je hier meer balans in kan vinden, meer in je eigen kracht kan gaan staan en leren om prioriteiten te stellen.

Hoe ziet een coaching traject eruit?

We starten met een intakegesprek waarin wij kennis maken en de knelpunten in kaart brengen om het doel van het coachingstraject bepalen. Daarna gaat het coachingstraject van start. Naast de sessie is het van belang om hetgeen wat besproken is bezig te zijn, om patronen te doorbreken. Je krijgt dan ook aansluitend thuisopdrachten mee om zelf aan de slag te gaan. Verder zullen wij regelmatig evalueren hoe jij het coachingstraject ervaart en wat jij nog meer nodig hebt.

IMG_2399-53
IMG_2336-41
IMG_2253-29

Lasri biedt meer trance healing consulten premium massages

1-op-1 premium coaching

Als ik het kan,

Kunt u het ook!

IMG_2517-83
IMG_2547-94
IMG_2532-88

Samen bepalen we het traject

Neem direct contact op

Iedereen kan een beroep doen op Lasri Coaching & Begeleiding. Iemand die graag begeleiding wil, kan zichzelf aanmelden voor een kennismakingsgesprek.