Missie en Visie.

Ik heb een duidelijke visie als het gaat om zorg: cliënten hebben recht op zorg die van goede kwaliteit, effectief en laagdrempelig is. Geen wachtlijsten, een gezonde doorstroom en vooral maatwerk.

Bij mij gaat u niet op in de massa, maar wordt uw eigen inbreng gerespecteerd. Het streven is een samenwerking met de cliënt waarin openheid, integriteit, betrouwbaarheid en wederzijds respect belangrijke waarden zijn. Bij mij staan niet de beperkingen, maar de mogelijkheden centraal.

Doordat er een flexibele instelling is hoop ik hiermee zo goed mogelijk te kunnen anticiperen op uw hulpvragen. Zorg laat zich slechts gedeeltelijk plannen. Het belangrijk vinden om ook op onverwachte gebeurtenissen te kunnen inspelen en onze cliënten met raad en daad bij te staan. Praktische ondersteuning, naast aandacht voor uw beleving.

Uw zorgen zijn bij ons in goede, vertrouwde handen.

Eerlijke communicatie en kennis van zaken, Brede opleiding en oriëntatie, ervaring met verschillende methodieken, kennis van sociale wetgeving en sociale kaart helpen om uw problemen op te lossen. Het kunnen inspelen op een groot aantal hulpvragen, maar ook snel en adequaat doorverwijzen als dat nodig blijkt, te zijn ondersteunen dit.

Kortom: voelt u zich niet gehoord en of begrepen?  Dan is Lasri Coaching & Begeleiding de oplossing!

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Dan kunnen we onze mogelijkheden verder toelichten.  

© 2019 Alle rechten voorbehouden aan Lasri-Coaching.